Σχετικά με το Salon Judy Fas

Πείρα Τριών Γενεών
Το ταξίδι του Salon Fas ξεκίνησε πριν από 60 χρόνια στην Βαλέντσια της Ισπανίας, με ένα οικογενειακό σαλόνι κομμωτικής, και η παράδοση συνεχίστηκε για τρεις γενιές.

Η Ιστορία του Salon Judy Fas

Το Salon Judy Fas έκανε τα πρώτα του εγκαίνια στο Ντένβερ του Κολοράντο το 1984 και στη συνέχεια μετακόμισε στην πρωτεύουσα της Γουατεμάλα. Έχοντας γιορτάσει ήδη 28 χρόνια επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας, το 2012 ανοίξαμε τις πόρτες μας στο Ελληνικό κοινό, προσφέροντας υπηρεσίες δημιουργικής κομμωτικής τέχνης υψηλού επιπέδου, παρακολουθώντας στενά όλες τις εξελίξεις του χώρου, και φροντίζοντας να συνδυάζονται με τα χαρακτηριστικά του προσώπου κάθε πελάτισσας, την προσωπικότητά της και τον τρόπο ζωής της.

Γιατί να μας επιλέξετε

Με 28 χρόνια πείρας στις τεχνικές της κομμωτικής τέχνης και με εις βάθους γνώση των τελευταίων εξελίξεων στις θεραπείες μαλλιών, το Salon Judy Fas, προσφέρει σε κάθε πελάτη έναν συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας που δεν πρόκειται να βρείτε πουθενά αλλού.

Με έδρα την εύκολα προσβάσιμη περιοχή της Κηφισιάς, η ατμόσφαιρα του Salon Judy Fas είναι χαλαρή, ήρεμη, με προσωπικό ύφος. Με την άφιξή σας στο χώρο μας, σας υποδέχεται και σας αναλαμβάνει η Judy Fas, σε ένα περιβάλλον που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα.